ik明星论坛_最火热娱乐明星资源网

12下一页
上一主题 下一主题

[节目] 高Ling(高海宁)拋胸伸脷搏盡 再現世紀潛力圖[17P]

babigoh  LV8  2013-8-2 22:59 | 只看作者  |  查看主题 

主题   |   帖子  |   热情  |   星币  |   坛币  |  申请勋章 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
嘩,高Ling又有潛力圖喇,仲要係有今生冇來世、驚天地泣鬼神嘅添!

噚晚森美小儀主持嘅節目《千奇百趣》,除咗請到三大「咪神」高海寧(高Ling)、徐淑敏、沈卓盈(沈大師)一齊玩,同場嘅馬賽反而變咗陪襯。昔日呢,最搶鏡會係徐淑敏,可惜,今時唔同往日,加上老公黃浩同曾志偉爆咗單「咁嘅嘢」,唉,都唔知噚晚會唔會係最後一次喺無綫見到徐淑敏喇……

講番節目先,噚晚最搶鏡嘅,一定係高Ling,佢著住吊帶低胸背心上陣,條事業線就成日陰啲陰啲走出嚟,又不時「烏」低身笑,真係睇到宅男叫救命...徐淑敏同沈卓盈就包到實一實,就算「烏」低身都冇嘢睇啦。

戲肉又係喺最後,話說高Ling同馬賽嗰組輸咗,森美話馬賽之前已受過罰,所以高Ling就要玩嗰個「千奇百趣照妖鏡」,鏡乜鬼吖,玩想入非非就真,要高Ling隔住個絲網,個網就得一個洞,要佢伸脷嘟咀食一粒吊實咗嘅車厘子,高Ling玩到面容扭曲不特止,網民將佢呢一連串動作cap圖兼瘋傳,又話要花生、又話會成為世紀最住潛力cap圖。

高Ling玩呢個「遊戲」前,已經俾森美話:「有高Ling,有矮Ling,仲有全家都係Ling...」暗寸佢「冚家Ling」,sorry,森美,你擺明就係抄高登仔嘅,因為此post一早已經出咗喇。難得被玩嘅高Ling笑到停唔到,呢啲咪叫高EQ囉!

其實沈卓盈都有俾網民cap圖,不過唔係同一個節目,係《May姐有請》,話阿沈大師喺節目入面食親乜嘢都要話「好似薯片」,俾網民笑佢「蔡瀾食餅有餅味,沈卓盈食乜都係薯片味。」以後要叫佢「薯片盈」,不...不如搵沈大師做薯片代言人罷啦!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
任我吹吹  白金VIP  2013-8-2 23:07 | 只看作者  |  查看主题 

主题   |   帖子  |   热情  |   星币  |   坛币  |  申请勋章
高导弹的舌功 一定有用武之地
arsenal520  LV8  2013-8-2 23:08 | 只看作者  |  查看主题 

主题   |   帖子  |   热情  |   星币  |   坛币  |  申请勋章
這很嚇人啊,血盆大口
billy11089  超级版主  2013-8-3 03:03 | 只看作者  |  查看主题 

希望不会是最后看到徐淑敏吧
小红兵兵  LV6  2013-8-3 10:00 | 只看作者  |  查看主题 

经常练习,才能象她应用自如。
明珠  LV4  2013-8-3 11:04 | 只看作者  |  查看主题 

技术比较娴熟,好几年,
lky8963  LV4  2013-8-3 22:49 | 只看作者  |  查看主题 

She never let you disappointed
kennsi  LV8  2013-8-4 15:46 | 只看作者  |  查看主题 

感觉挺有意思的游戏,人家估计难度应该挺大的吧。
calvinolgavicky  LV4  2013-8-7 12:20 | 只看作者  |  查看主题 

雖然一開頭有少少對女神幻滅....但之後幾張低胸都比返信心我{:3_46:}
yiyiqazwsx  LV2  2013-8-9 00:12 | 只看作者  |  查看主题 

其實對距無咩好感!
12下一页
违规回帖将扣分,重则禁言、锁IP段      优雅用语,摒弃粗俗      回贴至少十个中文字      每主题限回帖一次 (讨论除外)
严禁复制他人、千篇一律、灌水回帖,例子: 坐沙发、非常喜欢、谢谢分享、支持楼主、再来、图不错、好:) :)、赞赞赞!!!